Menu

Buba Play на Работилница за безопасен интернет на VIVACOM

Първото защитено онлайн място специално за деца BUBA PLAY взе участие в Работилницата за безопасен интернет за родители и деца, която се проведе в центрания офис на VIVACOM в София през изминалата седмица.

На мероприятието освен презентации по темата безопасен интернет от институции и държавни органи, бе представено и самото приложение Buba Play – защитена онлайн среда, където децата попадат само на съдържание, предназначено именно за тях – най-популярните детски тв канали и още филми и сериали, създадени специално за най-малките зрители.

Подходящи за най-малките са Disney Junior, Baby TV, Boomerang и Fix & Foxi, както и песничките и приключенията на любими анимационни герои като „Пчеличката Мая“ и костенурчето Сами. За децата над 5 години Buba Play предлага тв каналите Disney Channel и Cartoon Network и каталог от филми и игрални сериали.

Чрез игри Buba Play раздаде и забавни награди на някои от малчуганите на събитието на VIVACOM. Buba Play може да се ползва онлайн по всяко време и навсякаде – като приложение за смарт телефон или таблет – от AppStore за iOS или от Play Store за Android, както и от сайта www.bubaplay.bg