Menu

Brazzers TV Europe

Brazzers

Безспорният лидер в областта на забвленията за върастни, Brazzers, отприщва своята богата библиотека с филми и несравнимата си пазарна мощ в европейски тв канал. Очаквайте повече от всичко! Размерът има значение и масивният онлайн успех на Brazzers е безспорен. Ето защо:

  • Повече заснети продукции на месец от който и да е друг конкурент по света.
  • Поне две премиери на нощ, месечните премиери надхвърлят тези от всеки друг канал за възрастни в Европа.
  • Повече онлайн абонати отколкото на който и да е друг сайт с абонаментн за съдържание за възрастни.
  • Повече информация в сравнение с весик друг доставчик на филми за възрастни, за това, което зрителите предпочитат да гледат, което позволява Brazzers TV Europe да отразява съвсем точно най-новите тенденции в гледаемостта на продукциите.

Brazzers TV Europe е следващият етап в еволюцията след огромния успех на Private Spice, а преди това Spice Platinum. Години безспорно лидерство на пазара на програми за възрастни в Европа прераства в следващо поколение тв канал.

Със силната идентичност на марката, локално продуцираното преобладаващо европейско съдържание и топ качествени хард-кор филми, Brazzers TV Europe реализира фантазиите на всеки, без значение дали участничките са местни момичета аматьорки или европейски топ порно звезди – това е Върховното Европейско хард-кор изживяване.

Date: December 20, 2017