Menu

Медиа Сървисиз ЕООД е дружество, създадено на 20 януари 2005 г. с цел търговско представителство на български и чуждестранни телевизионни програми, създаване и разпространение на аудио- и видео продукти и тяхната продажба, търговия с интелектуални и иновационни продукти, продуцентска, консултантска и рекламно-информационна дейност, вътрешна и външна търговия, маркетинг и др. услуги в областта на медийния сектор.
В портфолиото на дружеството са включени програми от най-различни жанрове – филмови, документални, музикални, програми за възрастни и др., които фирмата предоставя възмездно за разпространение на всички кабелни, сателитни (DTH), и IPTV оператори, както до телевизионните приемници на абонатите им, така и посредством мобилни платформи до всички техни мобилни устройства.

Екипът на компанията включва професионалисти с над 20 г. опит в медийната индустрия и разпространението на програми на територията на България и Източна Европа.

Ние сме експерти в дистрибуцията на програми, развитието на качествено работещи екипи, анализи на данни, разработване и успешно стартиране на телевизионни канали, работа с корпоративни клиенти, хотели и заведения, неправителствени организации и сдружения, регулаторни органи, специални служби и др.; маркетинг и др. услуги.

 


   

  София, жк Изток, улица "Асен Пейков 6"
  Email: office@mediaservices.bg

  Маринела: Управител
  Marinela.Dimitrova@mediaservices.bg
  Ваня: Мениджър клиенти
  Vania.Stefanova@mediaservices.bg
  Мария: Маркетинг
  Maria.Boneva@mediaservices.bg
   

  Понеделник: 9.00 до 18.00
  Вторник: 9.00 до 18.00
  Сряда: 9.00 до 18.00
  Четвъртък: 9.00 до 18.00
  Петък: 9.00 до 18.00