Menu

Приложението за хотели и заведения HOREKA.tv бе представено на 4-тата годишна конференция на АДТП в Пловдив

horeka.tv е интерактивно техническо решение, предоставящо ТВ канали за хотела, заведението или ресторанта на всички екрани – телевизор, таблет, смартфон, компютър и сет-топ бокс. Приложението предлага висококачествен стрийминг с най-моредно ниво DRM защита и специално разработен User Interface, както и изцяло уредени права на съдържанието и пакети от ТВ канали според предпочитанията на клиента.

Приложението бе представено на 4-тата годишна конференция на Асоцияцията на доставчиците на телевизионни програми (АДТП) през април в Пловдив, където участие взеха и представители на БХРА.

Медиа сървисиз е представител за България и Гърция на тв програмите на Viasat World, както и на приложенията Buba Play и horeka.tv

TV1000, Viasat History, Viasat Nature и Viasat Explore са сред тв каналите, които компанията представлява от над 15 години. Тук също и единственият по рода си TV1000 Руское кино. В декември 2017-та към тях се присъедини и най-новия посветения изцяло на най-добрите драматични сериали от цял свят – Epic Drama.

Именно от програмата на „новия дом на епичната драма“ е испанският хитов сериал „Чумата“, чийто първи епизод бе показан на делегатите в конференцията в Imperial Plovdiv Hotel & SPA.